Skip to main content

Join the team

De SV DIO SUPER STAFF heeft 

  • respect voor de spelers.
  • respect voor de collega’s.
  • respect voor onze tegenstanders.
  • respect voor de scheidsrechters.
  • respect voor de regels.
  • respect voor alle materialen.
  • respect voor de accomodaties.
  • respect voor alle clubs.
  • heel veel plezier met iedereen.

Er is altijd iets te beleven bij sv DIO. Er is ook altijd iets te doen om een club vol sporters en enthousiastelingen draaiende te houden. Al meer dan een eeuw bestaan wij door de betrokken en gedreven hulp van onze vrijwilligers. En hoewel wij niet zonder onze mensen kunnen, weten we dat onze vrijwilligers ook niet meer zonder de club zouden willen of kunnen. Genieten van sportieve prestaties, gezellige avonden en onvergetelijke momenten staan net zo hoog op de menukaart van ons vrijwilligersrooster als de taken die allemaal komen kijken bij een dynamische sportclub als sv DIO. Er is altijd iets dat jij voor onze club kunt betekenen. Misschien heb je zelf wel een goed idee?! We hebben je er graag bij.
Vrijwilliger worden bij sv DIO? Meer weten? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen contact met je op.

✓  scheidsrechters en grensrechters gezocht

✓  bar- en keukenpersoneel gezocht

✓  sportieve verzorgers gezocht

Elke hulp is welkom. Op dit moment zoeken wij met nog iets meer aandacht naar scheidsrechters en grensrechters:
Als scheidsrechter of grensrechter heb je geen diploma nodig. Natuurlijk is het belangrijk dat je de spelregels goed kent en toepast. Daarnaast is het belangrijk dat je sportief bent. Zowel fysiek als mens. Ben jij scheidsrechter of grensrechter? We kunnen jou en je ervaring en kennis goed gebruiken, dus we zouden je graag verwelkomen. Lijkt het jou leuk om scheidsrechter of grensrechter te worden? Schrijf je in en we helpen je graag.

Ook zijn wij op zoek naar wat extra hulp aan onze bar en in onze keuken. Kom jij ons gezellige en betrokken team versterken met jouw inzet en glimlach? Meld je aan en je hoort snel van ons.

sv DIO zoekt verzorgers. Onze sporters kunnen natuurlijk niet zonder een gedegen verzorging aan de kant. Of het nou om onze softballers of voetballers gaat, elk lijf wordt het uiterste van gevergd en moet dan ook met de juiste zorg behandeld worden. Ben jij sportmasseur, arts, fysiotherapeut, nou ja, voldoende gekwalificeerd om de lijven van de topsporters van sv DIO onder je hoede te nemen, of wil je wat meer weten hier over? Laat je gegevens achter via het formulier hiernaast en wij komen er graag bij je op terug.

Aanmelden