Skip to main content
22 december 2017

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Hierbij nodigen wij jullie graag uit voor de sv. DIO-nieuwjaarsreceptie op 1 januari.

De kantine is open vanaf 13.00 uur.  Laten we het jaar beginnen met een ouderwets gezellige dag op sv. DIO.

We willen via deze weg ook iedereen fijne dagen wensen en een sportief 2018!

Ook kijken we even terug op een voor sv DIO wisselvallig jaar.

Het eerste elftal presteert niet zoals we zouden willen en vorig seizoen hebben we wederom gestreden voor lijfsbehoud in de 4e klasse. Jammer genoeg is de seniorentak wat kleiner geworden.

Toch zijn er ook wat hoogtepunten geboekt in 2017. De jeugd groeit weer, van één naar vijf teams, leeftijden tussen de 4 en 11 jaar. Waarvan de JO10 en JO11 zijn gepromoveerd vorig seizoen.

Het softbal doet het ook goed en we gaan volgend seizoen met twee heren en twee damesteams van start. Heren 1 is kampioen geworden en zal dit seizoen dus uitkomen in de 2e klasse!

Sportief gaat het op veel fronten dus goed maar we willen het liefst op alle fronten vooruit. We willen groter worden en investeren in de toekomst. Oude tijden zullen waarschijnlijk nooit meer herleven maar we kunnen het wel proberen…. DIO is een mooie, gezellige en gezonde club, wij zijn ervan overtuigd dat we een heel eind kunnen komen maar daar hebben we wel jullie hulp bij nodig.

De groep vrijwilligers is momenteel gewoon veel te klein. We hebben hulp nodig op bijna alle fronten. Wij hopen dan ook dat er dit jaar leden, nieuw of oud, op zullen staan om hun hulp aan te bieden op wat voor manier dan ook. Al heb je maar één keer per maand tijd, alle hulp is welkom en meegenomen.

Mede door het gebrek aan vrijwilligers zijn er niet zoveel feestavonden en toernooien geweest als we in gedachten hadden.

DIO bestaat in 2018 al 102 jaar. Laten we er met z’n alle voor zorgen dat we het 110, 125 en 150 jarig jubileum kunnen vieren.

Met uw hulp, hebben wij daar vertrouwen in.

Bestuur sv DIO

Laatste nieuws

3 juli 2022
1 mei 2022
20 mei 2020

Meest gelezen deze maand