FOLLOW THE LEADER

27 en 28 januari @sv DIO

Veel voetbal @sv DIO dus dat word een gezellig en sportief weekend. Benieuwd wie er allemaal spelen? Lees dan verder op de site.Veel oefenwedstrijden voor de jongste DIO talenten dit weekend.

Zaterdag nemen de JO8, 9 en 10 het thuis op tegen hun leeftijdsgenoten van Olympia Haarlem. Om 10 uur spelen de JO8 en 9 om 11 uur speelt de JO10.

De JO11 heeft een uit wedstrijd tegen Zwanenburg JO11. Zullen ze voor de derde keer op rij winnen van een team uit de eerste klasse? Wij hopen natuurlijk van wel.

Op zondag staan er drie wedstrijden op het programma. 11:30 uur neemt sv DIO2 het op tegen Spaarnwoude 2. Een weerzien met een oude bekende DIO’er. De huidige trainer van Spaarnwoude 2 Eloy Schmidt.

Na het tweede zal sv DIO 1 om 14 uur aftrappen tegen een hele jonge en lastige tegenstander EDO zon JO19 uitkomende in de 1e klasse.

DIO4 mag na de nederlaag van afgelopen zondag in de oefenwedstrijd tegen OG eindelijk weer aan de competitie beginnen. Ze spelen om 12 uur uit bij Foreholte.

Eindelijk weer een gezellig en druk voetbalweekend.

We hopen jullie dit weekend te zien @sv. DIO

Labels:

BINNENKORT IN EEN STADION BIJ JOU IN DE BUURT

Kom ook bij sv DIO

Schrijf je in

Schrijf je in

Wil jij ook sporten bij sv DIO?

klik hier

Doe mee en help

Doe mee en help

sv DIO zoekt vrijwilligers

klik hier

Sponsor worden

Sponsor worden

van dé Haarlemse sportclub met geschiedenis.

klik hier

sv DIO NIEUWS

Feestavond 14 april 2018

Feestavond 14 april 2018

De DIO feestavond begint vormen aan te nemen wat een top artiesten komen er langs, KOOS ALBERTS, TONY ANDERSON, DARIO, MIKE PETERSON en DJ OLLIE.

Lees verder...

Cees mag weer naar huis

Cees mag weer naar huis

Zondag tijdens de 1-2 overwinning heeft Cees Veenings twee gebroken ribben en een klaplong opgelopen.

Lees verder...

ONK poker bij sv DIO

ONK poker bij sv DIO

24 maart 2018 is het weer zover het ONK poker @svdio.

Van januari t/m mei vinden de voorrondes van het Open Nederlands Kampioenschap Poker plaats. In 125 horecagelegenheden en sportkantines door heel het land spelen zo’n 8.000 recreatieve pokerspelers mee om de beste amateur poker speler van Nederland te worden. Ook in Haarlem wordt er een voorronde gehouden.

Het mooie aan het Open Nederlands Kampioenschap Poker is dat het evenement draait om de gezelligheid en dat iedereen van 18 jaar en ouder mee kan doen. Deelnemen kost slechts €12,50. Je hoeft geen ervaren of goede pokerspeler te zijn om er aan mee te doen. Heb je vrienden, familie of kennissen die ook nieuwsgierig zijn naar het spel dan kunnen zij ook meedoen.

Red je het niet om op de aanvangstijd aanwezig te zijn? Late registratie is mogelijk t/m de eerste pauze (dat is 1 uur en 15 min na start van het toernooi).

INSCHRIJVEN KAN VIA DE ONDERSTAANDE LINK:

Inschrijving ONK poker

Lees verder...

/svDIOHaarlem

/svDIOHaarlem

/svDIOHaarlem

  • Feestavond bij sv DIO 14 april 2018. Top artiesten, gezelligheid en een mystery guest. Voor meer info kijk op de si… twitter.com/i/web/status/9…


MELD JE AAN VOOR DE DIO NIEUWSBRIEF

sv DIO Haarlem

LOCATIE
Tennispad 3
2034 JA, Haarlem

PARKEREN
Salieveld, Haarlem

POSTADRES
Postbus 4419
2003 EK, Haarlem

CONTACT
023 53 58 824
info@svdio.nl