Skip to main content
21 december 2018

2019 erop of eronder

2019 erop of eronder

Alweer bijna een jaar voorbij. Tijd om terug te kijken op een bewogen jaar.

Voetballend gaat de club de goede kant op. Daar waar we in januari 2018 met 5 elftallen begonnen in de jeugd, zitten we nu alweer op 8 teams: JO7, JO8-1, JO8-2, JO9, JO10-1, JO10-2, JO11 en JO12.

De senioren tak dunt uit maar daar moet in de loop van de jaren verandering in komen naarmate de jeugd groeit. We hebben momenteel nog maar 3 teams en dat is zelfs voor een kleine club als DIO veel te weinig.

Helaas is het eerste in 2018 gedegradeerd maar zijn we nu weer hard op weg om ons terug te knokken naar de 4e klasse.

De softbal heeft een goed seizoen gedraaid met 2 dames en 2 heren teams. Maar ook bij de softbal zijn een aantal spelers/speelsters die hogerop willen, naar een ander club gaan of stoppen met softbal. Natuurlijk blijven we in 2019 wel gewoon softballen, in ieder geval met 1 heren en 1 dames team.

Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van een aantal sterkhouders en vrijwilligers van sv. DIO. Ome Janus en Ome Co.

Samen organiseerden ze al jaren de kerstkien. Afgelopen zaterdag was er voor het eerst, in een hele lange periode, een kerstkien zonder ome Janus en Ome Co. Om daar bij stil te staan hebben we voor aanvang, nog een minuut stilte gehouden om deze geweldige mannen te herdenken. Via deze weg willen wij Miranda, Petra, Ellen en Sharon bedanken dat jullie deze taak hebben overgenomen.

Zoals jullie weten en lezen is het een wisselend jaar geweest, met ups and downs. In 2019 gaat onze blik vooruit en moeten we er met z’n allen flink aan trekken om de club in leven te houden.

Volgend jaar bestaat de club alweer 103 jaar en wij willen hier nog minimaal 100 jaar aan toevoegen. Maar hier hebben we meer hulp voor nodig. We gaan dus op zoek naar meer vrijwilligers, spelers, trainers, bestuurders, sponsoren en een ieder die, op wat voor een manier dan ook, de club wil helpen.

Dit is ook het verzoek aan al onze leden en vrienden van de club. Denk met ons mee en help mee! Het gaat om de toekomst van sv. DIO. 2019 is een beslissend jaar voor het voortbestaan van ons aller sv. DIO. Minder senioren teams betekend namelijk minder inkomsten voor de club en dat is nu al voelbaar. Inkomsten voor een kleine vereniging zijn cruciaal aangezien de onkosten niet betaald kunnen worden van de contributie alleen.

Maar laten we positief afsluiten: inkomsten kunnen op meerdere manieren gegenereerd worden waaronder feestavonden. Wie wil er nou niet meer feestavonden!!!

Om te beginnen 1 januari 2019 de nieuwjaarsreceptie bij sv. DIO met zanger Angelo Kok.

Zoals gezegd, er zijn meerdere manieren om extra inkomsten te generen. Heb je ideeën geef het aan bij het bestuur.

Dit alles gezegd hebbende, willen Wij iedereen fijne dagen wensen en zien we jullie graag massaal op 1 januari 2019 @svDIO.

Het bestuur

Laatste nieuws

3 juli 2022
1 mei 2022
20 mei 2020

Meest gelezen deze maand